Opstaldning på Holtegaard.

På Holtegaard har vi den ambition, at vi gerne vil tilbyde mange faciliteter/muligheder, samtidigt med at det er til at betale sig fra. Vi lægger meget vægt på, at der er en løbende kommunikation mellem dig, os og de øvrige opstaldere på Holtegaard, således at vi undgår misforståelser i det daglige. Vi forventer, at du kommer her jævnligt, og at du deltager aktivt og positivt i miljøet.

Vi kan tilbyde løsdrift og/eller en pæn stor boks. Foldene er store og ret tørre pga. den sandede jord. Desuden får du en dejlig natur og historiske omgivelser til en rimelig penge.

Du kan ride på grusvej og i skov uden at være nervøs for trafikken, eller du kan vælge at ride i hallen, som (næsten) altid er åben. Der er mulighed for at ride på agilitybane, 20x40 indendørs bane, 20x60 udendørs bane, springbane. Du kan ride alene, sammen med andre og få undervisning.

På Holtegaard vil du møde masse mennesker, som alle interesserer sig for heste. I samarbejde med Holtegaard Rideklub og Vendsyssel Køreforening udbygger vi løbende faciliteter og tilbud. Der vil være mulighed for dagligt at mødes i den gamle rytterstue og for at deltage i en række arrangementer, som arrangeres hen over året.Vi tilbyder fuldpas på hverdage:
Hest: 1550 kr/md
Pony: 1450 kr/md

Med i denne pris er: Fodring med hø i boks (6-10 kg efter hestens størrelse), fodring med byghalm på fold (ad libitum). Hestene står på træpiller, der fjernes klatter dagligt og strøs efter med træpiller. Der lukkes ind og ud på hverdage (de er ude så længe som muligt afhængigt af lys- og vejrforhold). I weekender er der en turnusordning. Der fodres morgen og aften på hverdage. Gødningsprøver tages to gange årligt (evt. kur betaler man selv). Facilitetskort til to navngivne personer er med i prisen: 20x60 udendørs dressurbane, 20x40 indendørs dressurbane, springbane, ridestier, opvarmet saddelrum og rytterstue m.m.

Med i denne pris er IKKE: Krybbefoder, weekendpasning, medlemsskab af Holtegaard Rideklub (obligatorisk), vaccinationer

Foder og vitaminer kan tilkøbes: 200-350 kr/måned

Link til kontrakt/information for opstaldere findes her!

Medlemskab af Holtegaard Rideklub:225 kr for børn, 325 kr for voksne

Passivt medlemsskab 225 kr, ekstra medlemmer u. 25 år fra samme bopæl: 75 kroner


Vandrefold/løsdrift (m. hø/wrap):800-900 kr/måned

Sommergræs: 550 kr/måned.

Ridekort pr måned - for udefrakommende: 100 kr pr md/ 800 kr pr år.
Undervisning med egen hest: 275 kr (pr md/4 gange).
Undervisning på lånt hest (vi tilbyder både pony og hest): 375 kr (pr md/4 gange).

Har du spørgsmål vedrørende opstaldning m.m: Kontakt Frank tlf 20272196 eller Lone tlf. 25391797).

Gaardogheste

Logo

Heste i vandgrav

Porten mod nord

Hest på marken

Adresse