Der køres med hest og vogn på Holtegaard.

Hest på broen

Køreforening bor til leje på Holtegaard og har indrettet deres velfungerende kørecenter med et af de bedste baneanlæg i Nordeuropa, gæstestald, sekretariat og cafeteria.

Foreningen har cirka 170 medlemmer. Der arrangeres talrige stævner for hestevogns-entusiaster. I 2008 var der Danske Mesterskaber og i 2013 var der Nordiske Mesterskaber på Holtegaard. I august 2015 var der internationalt stævne på banerne. Denne sommer, 2016, har der været DM i hestevognskørsel samt internationalt stævne på Holtegaard.

Hvis du er interesset i at komme til at køre med hestevogn eller hjælpe til og være en del af det fantastiske sammenhold i foreningen, så kan du finde yderligere oplysninger på foreningens hjemmeside: Besøg VK's hjemmeside

Andre tilbud:

Vi arrangerer rideture i omegnen af Holtegaard. Du kan overnatte i B&B og ride ud på ture herfra på delvist afmærkede ruter.

Vi laver ture på hesteryg og hestevognsture på Holtegaard og i omegnen - nogle eksempler:

1) Tag på en hestevognstur i omegnen af Holtegaard.
Varighed: 1-2 timer.
Priser:
1-4 personer: 500 kr
5-12 personer: 1000 kr
12-? personer: Forhør om pris.

2) Action med hestevogn.
Få en køretur igennem forhindringer (bro, vandgrav m.m.). Prøv selv at køre.
Varighed: 1 time.
Pris: 500 kr (1 person)
Ved flere personer: Forhør om pris.

3) Ponyridning på bane eller i hal. Med instruktør.
Varighed: 1 time.
Pris: 200 kr.

Gæsteopstaldning, fx. i forbindelse med stævner er muligt. Priser fra 50 kr pr nat i rolige omgivelser. Det kan jo også kombineres med en overnatning i B&B

Bryllupskørsel. Vi kører fra alle kirker, som ligger indenfor køreafstand fra Holtegaard Pris: Fra 3000 kr. Bestil så tidligt som muligt.

Ring og få en snak - vi laver gerne et tilbud.

Gaard og heste

Heste i vandgrav

Porten mod nord

Hest på marken

Adresse

Adresse