PROJEKTET:
"Holtegaard - Center for aktiviteter med heste."


Porten til Holtegaard>


Vi vil skabe et nyt center for aktiviteter med heste i den bredeste forstand på Holtegaard.Projektet bygger videre på stedets kvaliteter og daglige brug af frivillige hesteinteresserede, og skal i fremtiden være et samlingssted for foreninger, organisationer, eksperter, besøgende og turister med passion for heste.De nye lokaler i staldbygningen vil danne rammen for både foreningernes daglige aktiviteter, større events som konferencer og stævner, samt et nyt sekretariat for hesteaktiviteter og -turisme i Nordjylland, som skal arbejde for at fremme oplevelser og events med heste.

Projektet organiseres og ledes af "Fonden Holtegaard - center for aktiviteter med heste", der skal stiftes for at udvikle og drive projektet efter opførelse.

Folk vil komme for at ride, køre med hestevogn, arbejde med heste, deltage i arrangementer, komme på ferie og deltage i centrets arbejde med at fremme hesteaktiviteter og –turisme regionalt og internationalt. Centrets foreninger vil have flere hundrede lokale, daglige medlemmer og en større kreds af samarbejdspartnere i hele landet.

Der søges en række fonde om støtte til projektet.

I øjeblikket har vi fået donationer fra Friluftsrådet, LAG Nord, Underværker (Real Dania),Sparekassen Vendsyssels Fond og Melsen Fonden. Vi har samlet ca. 3,7 millioner ind og er snart klar til at begynde gå ind i byggefasen.

Gaardogheste

Logo

Heste i vandgrav

Porten mod nord

Hest på marken

Adresse